Meniu de Revelion la comandă
  • Răcitură din iepure
    500 MDL
  • Răcitură din curcan
    400 MDL
  • Pate din ficat de pui
    150 MDL
  • Cornulețe fragede cu vișină
    150 MDL
  • Olivier cu cârnați
    270 MDL
  • Olivier cu carne de pui
    270 MDL
  • Salată "Șuba" cu hering
    270 MDL
  • Forshmak
    150 MDL
  • Rața Peking
    950 MDL
  • Rață la cuptor cu mere
    850 MDL
  • Wellington cu somon
    900 MDL
  • Iepure înăbușit în sos aromat cu broccoli
    950 MDL
  • Roast beef cu sos de piper
    350 MDL
  • Cușma lui Guguță
    500 MDL
  • Medovik
    400 MDL
  • Napoleon
    400 MDL
  • Tort delicat cu mousse
    650 MDL
  • Chec aromat cu rom
    400 MDL
Meniu de sezon
  • Pulpă de curcan cu piure de trufe și ciuperci de pădure
    300 MDL
  • Ganache de mac bătut cu chutney de vișină
    165 MDL
  • Donuts de cartofi cu pateu de pui și sos de brânză
    105 MDL
  • Tartalete cu crab, mango și jeleu de mandarine
    230 MDL
  • Supă cremă de țelină cu trufe și pui afumat
    150 MDL
  • Olivier cu șuncă de casă, morcovi sous vide și sponge de roșii
    105 MDL
  • Orzo cu ciuperci de pădure
    190 MDL
  • Ruladă de păstrăv cu creveți și sos unagi
    300 MDL
  • Forshmak în glazură de mere
    85 MDL
Gustări
  • Ghiveci din legume coapte
    90 MDL
  • Fasoliţă cu chips de ceapă
    85 MDL
  • Role din ardei copt
    115 MDL
  • Role din vinete cu nuci
    115 MDL
  • Pește slab sărată în tartalete
    135 MDL
  • Murături asortate
    100 MDL
  • Pate de ficat de pui şi cu marmeladă de morcov
    115 MDL
  • Slănină de trei feluri
    95 MDL
  • Răcitură de iepure cu jeleu de hrean
    130 MDL
  • Carpaccio de vită cu ardei copt și cașcaval Pecorino
    195 MDL
  • Specialități din carne
    350 MDL
Cașcaval de fermă
  • Brînză marinată (de oaie)
    60 MDL
  • Arina Young (de carpă)
    75 MDL
  • Bunker (de vacă)
    65 MDL
  • Caprino (de capră)
    90 MDL
  • Pecorino (de oaie)
    90 MDL
  • Gouda Supreme (de vacă)
    70 MDL
  • Form Tartufo (de vacă)
    75 MDL
Caviar
  • Caviar de nisetru
    1100 MDL
  • Caviar de somon
    260 MDL
  • Caviar de știucă
    260 MDL
Salate
  • Salată cu vinete coapte și brînză
    115 MDL
  • Salată cu piept de rață și cașcaval de capră
    175 MDL
  • Salată din trei feluri de roșii, sparanghel și ardei copt
    125 MDL
  • Salată verde cu broccoli
    125 MDL
Feluri Intii
  • Zeama de prepeliţă
    115 MDL
  • Borș cu gogoși
    115 MDL
  • Supă de dovleac cu curry
    120 MDL
Plăcinte
  • Plăcintă cu brînză
    55 MDL
  • Plăcintă cu spanac şi ouă
    55 MDL
  • Plăcintă cu cartofi
    55 MDL
  • Plăcintă cu varză şi ouă
    55 MDL
  • Plăcintă cu vișină
    80 MDL
  • Plăcintă coaptă cu brînză
    75 MDL
Bucate calde
  • Mușchiuleț de vită în sos de vin și piure de țelină
    350 MDL
  • Mici cu piure de mazăre verde
    230 MDL
  • Pulpă de rață cu chutney de mere
    300 MDL
  • Piept de rață cu trei texturi de sfeclă
    320 MDL
  • Ruladă din iepure cu cuscus
    380 MDL
  • Mămăligă cu tocană din obraji de porc
    200 MDL
  • Cotlet de porc cu cartofi copți
    270 MDL
  • Sarmale cu carne de porc şi smîntînă de trufe
    200 MDL
  • File de crap cu mămăligă prăjită
    260 MDL
  • Şalău cu tartă de cartofi
    260 MDL
  • Colţunaşi negri cu şalău
    200 MDL
  • Tăiţei cu chiftele de curcan
    195 MDL
  • Miel înăbușit cu cremă de morcov
    225 MDL
Desert
  • Babă Neagră
    100 MDL
  • Chişinău de seară
    140 MDL
  • Mule cu cremă pasticcera
    95 MDL
  • Cheesecake cu busuioc cu mango namelaka

    165 MDL